top of page

Delta og bidra

Med flere hundrede medlemmer er vi en kunnskapsrik, inkluderende og engasjert frivillig organisasjon for alle som ønsker å være aktiv, gjøre noe sammen og gjøre noe meningsfylt. Trenger du å komme deg ut, møte andre og gjøre noe, er Bergen Kystlag et godt sted å starte!

I løpet av året møtes vi fast hver onsdag kl. 18.00, med medlemskvelder, seiling, roing og håndverk.  I tillegg arrangerer vi kurs, foredrag og andre sosiale sammenkomster.

Blir du medlem, hjelper du oss å fortsette det frivillige arbeidet fremover, som vi er svært takknemlig for og gir et verdifullt bidrag til vår kystkulturarv, bærekraft og miljøet i dag og fremtiden.

Medlemskapet kan opprettes ved å sende epost til post@bergenkystlag.no med ditt navn, mobilnummer, og ønsket epostadresse for medlemskapet.

Medlemskap kan også gjøres direkte via Forbundet KYSTEN her; Forbundet KYSTEN medlemskap - husk å velge Bergen Kystlag som ditt kystlag!

Bli med på alt vi gjør

Som medlem kan du delta i alle aktiviteter Bergen Kystlag har i gjennom hele året. Du får også invitasjon til kurs og aktiviteter - der vi formidler erfaringer og kunnskap om kystkultur.

DGH2.jpg

Flere måter å bidra på

Ditt medlemskap gir oss midler for å dekke vanlige driftutgifter.  Du kan også gi Bergen Kystlag din Grasrotandel.

9BE193A2-83C1-4672-8501-57D4C546AA06.jpeg
Bli involvert: Get Involved
bottom of page